Työn taso riittämätön. Kertomus työpaikkakiusaamisesta Ilona Korhonen

ISBN:

Published: 2010

Paperback

176 pages


Description

Työn taso riittämätön. Kertomus työpaikkakiusaamisesta  by  Ilona Korhonen

Työn taso riittämätön. Kertomus työpaikkakiusaamisesta by Ilona Korhonen
2010 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 176 pages | ISBN: | 6.70 Mb

Miksei kukaan sanonut, että maisterin paperit eivät välttämättä takaa työpaikkaa? Miksi irtisanomisvaiheessa työttömiksi jääviä säälitään, mutta jo parin viikon päästä työtön on luuseri, jonka työttömyys on oma vika? Kumpi on pahempi, kuunnellaMoreMiksei kukaan sanonut, että maisterin paperit eivät välttämättä takaa työpaikkaa? Miksi irtisanomisvaiheessa työttömiksi jääviä säälitään, mutta jo parin viikon päästä työtön on luuseri, jonka työttömyys on oma vika?

Kumpi on pahempi, kuunnella päivittäin solvauksia työpaikalla vai olla työttömänä?Heidi työskenteli nelisen vuotta kansalaisjärjestössä, jonka työilmapiiri muuttui päivä päivältä ahdistavammaksi. Hän joutui äitiyslomalta palattuaan pomojensa silmätikuksi, ja häntä syytettiin kaikesta mahdollisesta. Lopulta mitta täyttyi, ja Heidi jäi työttömäksi ja lapsen kanssa kotiin. Uuden työn etsiminen oli haastavaa: työhaastatteluissa käyminen ja hakemusten lähettäminen muodostui työksi, josta ei saanut palkkaa.Tositapahtumiin perustuva teos pukee sanoiksi työpaikkakiusattujen ja työttömien ajatuksia työelämän epäreiluudesta, kiusaajien kohtuuttomuudesta, loputtomasta työnhausta ja itsetunnon murenemisesta.

Toisaalta kirja kuvaa myös työkavereiden kannustusta, vilpitöntä innostusta omasta työstä vaikeasta ilmapiiristä huolimatta ja iloa ja helpotusta, kun uusi työ löytyy.FM Ilona Korhonen (s. 1968) on koulutukseltaan sosiaaliantropologi. Hän on työskennellyt lähes kymmenen vuoden ajan eri kansalaisjärjestöissä, ja nykyisin hän on projektipäällikkönä valtionhallinnossa.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Työn taso riittämätön. Kertomus työpaikkakiusaamisesta":


biciclowneldocumental.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us